Vroege voorjaarsmissie – Mark Pansar

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2019/05/mark-pansar-vroege-voorjaarsmissie-header.jpg

Tussen een geslaagde maand maart en een voorjaarscampagne in komt Mark Pansar het ideale overbruggingswater tegen. Het zal niet gemakkelijk worden, maar door er vólgas voor te gaan weet Mark toch een aantal hele fraaie resultaten te boeken! In dit artikel neemt hij ons mee op avontuur.

De lach op Mark's gezicht verraadt het eigenlijk al... Sessie geslaagd!


Mark aan het woord: Het is begin 2017 als ik meer en meer in contact kom met een gepassioneerde karpervisser. Een jonge knaap die zijn sporen meer dan verdiend heeft, maar veelal low profile blijft. Een kerel waar ik enorm veel respect voor heb en wiens manier van denken/doen mij enorm bevalt.

Een karpervisser waar ik enorm veel respect voor heb!

Dat voorjaar bevist hij een grote grindafgraving met een relatief klein bestand. In slechts enkele sessies slaagt hij erin tijdens verscheidene confrontaties met het ruige water een groot deel van het bestand te vangen. Zeker de grotere vissen bezoeken stelselmatig zijn mat waardoor de voorliefde snel voorbij is. Ook andere jongens uit de streek kennen dit water en willen er met regelmaat van de klok hun kans wagen. Deze jonge visser houdt me op de hoogte van hun plannen, en ik ruik mijn kans schoon om er dit voorjaar een korte periode te vissen.

Mark pakt de kans om dit water te bevissen met beide handen aan!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in

Getagd
Mark Pansar