WANTED: Vissers met een ANDERE gave hobby!

KWO Redactie
koi-vijver-eigen-productie-is-er-meer-dan-karpervissen

Soms lijkt het alsof ALLES in het leven om het karpers draait. Karpervissen is immers super gaaf en je kan er 24/7 mee bezig zijn. Toch hebben veel karpervissers nog een andere hobby en het leek ons kersverse redactielid Philip du Puy interessant om een reeks artikelen te maken waarin hij vissers in de spotlight zet die (naast het karpervissen) enthousiast in de weer zijn met een andere passie!

Onze eigen Philip gaat een serie artikelen maken over de hobby’s die vissers hebben NAAST het karpervissen!


Philip aan het woord: Heb jij een interessante, opmerkelijke, gave, stoere of ondergewaardeerde hobby die je graag met ons en alle KWO lezers deelt? Dan is dit jouw kans om te shinen in de KWO spotlights! Wij zijn namelijk geïnteresseerd in JOUW verhaal! Het is voor ons allemaal fijn om te zien hoe ieder zijn tijd indeelt en dit combineert met de sleur van het dagelijkse leven en belangrijke familietijd.

Ben jij die doorgewinterde kitesurfer, tennisser, geocacher of ga jij regelmatig met je zelfgebouwde raceauto over het circuit van Zandvoort? Of ben jij die visser die zelfs thuis niet zonder karpers kan en heb je daarom een enorm aquarium of een koivijver gebouwd? Het maakt ons niet uit of jij aan je professionele zangcarrière werkt of liever in het weekend op je crossmotor door de Eiffel blaast… Jullie input is belangrijk!

Stuur dus snel een e-mail naar redactie@karperwereld.nl met daarin een korte omschrijving van je hobby met een paar foto’s. Zet ook je telefoonnummer erbij zodat ik je eventueel kan bellen voor wat aanvullende informatie. We zijn natuurlijk benieuwd hoe je jouw hobby weet te combineren met je visserij.

Zelf heb ik ook een hobby, namelijk mijn Opel Astra (Astrid). Daarover las je al meer in het stukje waarin ik mezelf voorstel. Benieuwd? Klik dan op de foto!

Ik gaan dan aan de slag om jouw hobby en belevenissen in de picture te zetten in een leuke update op KWO! Kortom twijfel niet en mail mij op redactie@karperwereld.nl.

KWO Redactie – Philip du PuyEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe