WHITE THURSDAY: Korting bij Successful Baits

KWO Redactie
WHITE-THURSDAY-Korting-Successful-Baits-Freezer

Het Duitse Successful Baits doet dit jaar niet aan Black Friday. Nee deze aasfirma met een breed assortiment gaat helemaal los op donderdag de 22e november! WITTE DONDERDAG dus 🙂 Scoor nu diverse producten uit de Scoberry range met korting!

Klik HIER om naar de webshop te gaan!

 

De WITTE DONDERDAG actie wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en zal dus plaatsvinden op 22.11.2018. De actie loopt de hele dag van 00:00 tot 24:00 uur. De witte aanbiedingen gelden zowel in de online shop van Successful Baits als offline in de winkel in Kerken am Niederrhein.

Hookbaits, readymades, freezersbaits en liquids… Nu extra voordelig!

Scoberry: een instant topaasje!

Vooral de vissers die de komende weken naar de waterkant trekken moeten even een blik werpen op de aanbiedingen. Het Scoberry aas voor de WITTE DONDERDAG wordt vers geproduceerd en kan bij je thuis afgeleverd worden. Speciaal voor de winterperiode is de Scoberry ook in 12 en 14 mm verkrijgbaar. Zowel in freezerbait als in readymade!

 

Kortom, surf donderdag 22 november naar https://www.successful-baits.de/whitethursday/ en scoor de extra voordelige Scoberry deals!

Goede vangst!

Successful Baits


Wil je meer weten over het aas van Successful Baits? Check dan de website en like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Klik HIER om naar de webshop te gaan!

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe