WIN 1 jaar lang gratis Pioneer Baits op de meeting van De KSN Noordwest!

KWO Redactie
pioneer-baits-silk-supreme-header

Begin maart organiseert De KSN regio Noordwest de jaarlijkse regiomeeting in Alkmaar. Bij deze meeting is van alles te beleven zoals lezingen, een exclusieve film en daarnaast kun je diverse toffe prijzen winnen! In deze korte update vertelt Pim Starreveld van Pioneer Baits je meer over deze meeting en in het bijzonder over een hele gave hoofdprijs. Check het hieronder!


Pim Starreveld aan het woord: Aanstaande 9 maart organiseert De KSN regio Noordwest weer hun jaarlijkse regiomeeting in Alkmaar. Een avond vol gezelligheid met als primeur de nieuwste film van Dutch Carp Addict, een verzameling ‘Oldskool’ hengels van Patrick Bakker en natuurlijk een goed gevulde tombola met een realistische kans om een mooie prijs te winnen! De opbrengst van deze tombola gaat naar De KSN, die er op haar beurt weer nuttige dingen mee doet zoals het organiseren van spiegelkarper projecten.

Kom op vrijdagavond 9 maart langs bij de regiomeeting van de KSN regio Noordwest! Het avondvullende programma is zeker de moeite waard.

Hoofdprijs

De hoofdprijs van de tombola wordt dit jaar verzorgd door ons, de aasfirma Pioneer Baits. Aas is een product dat iedereen gebruikt en iedereen dus regelmatig aanschaft. Dat maakt dit een zeer nuttige hoofdprijs! Het gaat niet om een emmertje boilies en een potje haakaas. Nee, je kunt genoeg aas winnen om een jaar lang mee te vissen en flink wat voerstekken te onderhouden! Een JAAR lang GRATIS aas, dat klinkt niet verkeerd toch?

Wie weet kun jij heel 2018 wel GRATIS vissen! Allemaal dankzij de mannen van Pioneer Baits.

Kom je ook gezellig langs voor een avond gezelligheid en karperpraat? Wie weet verlaat jij de zaal met een jaar lang gratis aas, of één van de andere prijzen. Kortom: zet 9 maart in je agenda en graag tot dan!

De details nog even op een rijtje:

  • Locatie: De Hertenkamp, Zandersweg 1, Alkmaar
  • Datum: Vrijdag 9 maart 2018
  • Tijd: 20:00 uur (zaal gaat om 19:30 open)
  • Entree: helemaal gratis!

Pim Starreveld – Pioneer Baits

Wil je meer weten over Pioneer Baits? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe