WIN een aaspakket van SAGA, The Game Changer – €250,-

KWO Redactie

Ben jij al nieuwsgierig geworden naar het nieuwe aasmerk SAGA? Na alle mysterieuze reclames zijn de producten nu op de markt gebracht door Strategy. De SAGA aasrange is ontstaan dankzij de kennis en ervaringen van de teammembers, aangevuld met de expertise van een bevlogen aasmaker. Hieronder lees je meer informatie over de SAGA range én zie je hoe je een aaspakket kunt winnen ter waarde van €250,-!

Pieter van de Werfhorst heeft de afgelopen maanden veel tijd gestoken in de ontwikkeling van de SAGA range.

SAGA vertelt: De lancering van de SAGA range is een feit! Zoals je wellicht hebt kunnen zien was de start van de campagne al groots ingezet op Carp Zwolle, afgelopen februari. Ook via onze Strategy consumentencatalogus is er al aandacht aan besteed. De campagne gaat nu dus echt los met het thema ‘The Game Changer’. De kaarten zullen komend jaar gespeeld gaan worden…

De kaarten zullen komend jaar gespeeld gaan worden…

Over de range

Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval. Onze visie met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie.

Ook Saron Debets kent de vangkracht van de SAGA range.

Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt! Deze gloednieuwe aaslijn is vanaf eind mei leverbaar in twee series; de Excellent en de Premium:

Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt!

Premium:

 • Cherry Bomb
 • Chocolate Fudge
 • Squid ‘ N Garlic
 • Scopex ‘N Butyric

Excellent:

 • Squid Addict
 • Mulberine
 • Tunana
 • X-Somnia

De SAGA range wordt verdeeld in twee segmenten; de Excellent en de Premium.

Iedere smaak boilies is verkrijgbaar in 15 en 20mm en wordt geleverd in zakken van één kilo. Naast de boilies is er ook een bijpassende Dip&Soak (250ml) en diverse soorten pop-ups verkrijgbaar. Deze laatste zijn in Multi-color, Duo-color of een normale kleur verkrijgbaar in 12, 15 en 18mm.

De Mulberine dip geeft je haakaas wat extra attractiviteit.

Het complete SAGA gamma is vanaf eind mei leverbaar bij jouw lokale Strategy dealer. Voor meer informatie over de aasproducten verwijzen we je graag door naar de onderstaande button.

Klik hier voor meer informatie over SAGA


WIN een aaspakket ter waarde van €250,-

Zoals je bovenaan dit artikel al kon lezen geven we op de KWO Facebookpage een dik aaspakket weg. Hierin kun je terugvinden:

 • 1 x Excellent range 10kilo Squid Addict 20mm
 • 1 potje Squid Addict Dip & Soak
 • 1 potje Squid Addict Pop-Ups 12/15mm
 • 1 x Premium range 10kilo Choco Fudge 20mm
 • 1 potje Choco Fudge Dip & Soak
 • 1 potje Choco Fudge Fluo Pop-ups 12 &15mm

Meedoen is heel eenvoudig:
Stap 1: LIKE de Facebookpage van Strategy, klik hier!
Stap 2: VOLG Strategy op Instagram, klik hier!
Stap 3: DEEL de actieafbeelding op je eigen tijdlijn!

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan.

Over een weekje maken we de winnaars bekend! Veel succes!

Koen is een groot liefhebber van de Squid Addict gemixt met de Mulberine.

Squid Addict Boilies

Deze bol kon niet ontbreken in deze winactie. De Squid Addict is gebaseerd op een hoogwaardige mix op basis van de allerbeste vismelen, bestanddelen vol signaalwerking én volledig unieke additieven. De onmiskenbare geur zal door de doorgewinterde karpervisser als een feest van herkenning ervaren worden.

Een aasje waar jullie nog veel van gaan horen.

Choco Fudge Boilies

Ook in het aaspakket: de Choco Fudge. Een licht verteerbare, zoete bol voorzien van de absolute chocoladesensatie. Eén van de onderscheidende ingrediënten vind je in de met uiterste precisie geselecteerde cacaoboon. Dé chocolade bol waarvan je gewoon weet dat die brokken gaat maken.

Voor alle smaken is er een bijbehorende liquid.


Ben je benieuwd naar het hele assortiment van Saga, Strategy en Grade? Check dan de website en vergeet ook niet de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes! Sinds kort is Strategy ook present op Insta, klik hier om de mannen te volgen.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe