WIN een Aqua Products Deluxe Roving Rucksack bij De Tacklebox!

KWO Redactie
aqua-deluxe-roving-rugzak-tacklebox-winactie-header

Enkele weken terug kwamen de mannen van het Engelse Aqua Products met een nieuw item op de markt: de Deluxe Roving Rucksack. Deze tas is gebaseerd op de uiterst populaire Roving Rucksack, maar de Deluxe versie heeft enkele opvallende verbeteringen. De mannen van De Tacklebox uit Beilen hebben de Rucksack direct groots ingeslagen en om dat de vieren verloten de mannen een exemplaar! Helemaal gratis!

Het enige dat je hiervoor moet doen is je e-mailadres achterlaten via onderstaande Button. Zo simpel is het!

Check zeker ook onderstaande video over deze bazentas en lees verder voor meer informatie.

Helemaal gratis!


De Deluxe Roving Rucksack

Ook diverse mensen op de KWO Redactie maken al geruime tijd gebruik van het vorige model Roving Rucksack van Aqua. Toen het nieuwe, ‘Deluxe’ model binnen kwam in Utrecht waren we het allemaal met elkaar eens: dit is een perfecte upgrade! De tas heeft nog steeds hetzelfde model als de vorige uitvoering, echter is hij een fractie hoger geworden, omdat je nu ook in de EVA onderkant spullen kan opbergen.

Dit is een perfecte upgrade!

Het formaat van de tas is ongeveer gelijk gebleven. Enkel de hoogte is iets toegenomen.

De EVA onderkant stelt je nu ook in staat om kleine items in de tas te bewaren. Zo is dit vak ideaal voor kleding, handdoeken en soortgelijke zaken.

Daarnaast hebben de zijvakken een kleine metamorphose ondergaan. Ze zijn allen iets groter geworden, waardoor je perfect je kleine Pouches in de zijkant kan opbergen en je het hoofdcompartiment vrij houdt voor andere zaken. Op het lange zijvak zijn tevens elastieken bandjes voor banksticks aangebracht. Dit is zeker tijdens het verkassen erg makkelijk!

Middels de elastieken bandjes aan de zijkant kan je je banksticks snel en eenvoudig opbergen.

Een ander opvallend, nieuw detail is de regenhoes die standaard bijgeleverd wordt. Deze zit opgeborgen in het vak onder de tas. Binnen luttele seconden trek je de cover over de tas heen, waardoor deze tijdens een regenbui niet onverhoopt nat en vies wordt. Daarnaast zijn er wederom sterke handgrepen geplaatst en is het comfortabele draagharnas ongewijzigd gebleven.

De bijgeleverde regencover beschermt…

…je tas tegen regen en vuil.

Ook stukken lopen met de tas is geen enkel probleem. Het 3-punts draagharnas is namelijk uiterst comfortabel.

Ook het welbekende, ingebouwde bivvytafeltje weer van de partij en naast de regencover worden er ook twee kleine Pouches meegeleverd. Deze kun je middels klittenband bevestigen in het hoofdcompartiment en zijn perfect voor persoonlijke items, zoals je telefoon, sleutels en dat soort zaken. Tot slot is de deksel van de tas nu opgedeeld in twee compartimenten. Hier berg je perfect vergunningen en bijvoorbeeld tijdschriften in op.

Het ingebouwde bivvytafeltje is ideaal tijdens het knopen van rigs.

De deksel van de tas is verdeeld in twee inwendige compartimenten.


Winactie

Zoals je dus hebt kunnen zien en lezen is de Deluxe Roving Rucksack dé ideale tas voor de moderne karpervisser. Het goede nieuws is dat we in samenwerking met de mannen van De Tacklebox een exemplaar mogen weggeven. Het enige dat je hiervoor dus moet doen is je e-mailadres achterlaten via onderstaande Button. Zo simpel is het! Op 1 mei 2018 maken we de winnaar van de rugzak bekend.

Wie weet ga jij binnenkort wel naar het water met de Aqua Deluxe Roving Rucksack!

Veel succes!

KWO Redactie

O.a. verkrijgbaar bij:Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe