Win een luxe karpervakantie naar Hongarije!

KWO Redactie
the-carp-specialist-merenye-header

Op karpervakantie naar Hongarije… Wie wilt dat nou niet? In samenwerking met Visdeal heeft het karperreisbureau The Carp Specialist een toffe winactie opgezet waarbij je een 7-daagse trip kan winnen naar het Hongaarse water Merenye, inclusief een luxe 4-persoons huisje met zwembad. Lees hieronder hoe je kans maakt op deze prijs ter waarde van €750,-!


Algemene info

Met ruim 110 hectare is Merenye een begrip onder karpervissers in Oost-Europa. Groot, mooi, wild en veel actie (zowel ’s nachts als overdag) zijn de kernwoorden die dit water het beste beschrijven. Met topvissen tot maar liefst 36,8kg is deze bestemming dé plek om je persoonlijk record eens flink te verbeteren!

Met ruim 110 hectare en een goed visbestand staat Merenye bekend als één van de betere wateren van het Oostblok.

Het visbestand op Merenye is uitzonderlijk te noemen, vooral qua aantallen. Per koppel worden regelmatig meer dan 100 karpers per week gevangen. Met recht kunnen we dus van een actie-water spreken! Veel klanten vissen dan ook overdag en pakken ’s nachts hun (verdiende) rust. Ben jij echter een XXL harker, dan kun je uiteraard 24/7 doorgaan.

Ook aan grote karpers is geen gebrek op Merenye!

Rondom het meer zijn 3 ruimte stekken te vinden. Zoals in de inleiding al beschreven staat is er bij de prijs een luxe 4-persoons gite met zwembad inbegrepen. Ideaal dus om samen met je vrouw of vismaat heerlijk te vertoeven. Voor het huisje is een ruime VIP stek aanwezig die plaats biedt voor de hengels van 2 personen.

Wie weet verblijf jij straks wel in deze luxe accommodatie! 😉

De 4-persoons gite beschikt op de begane grond over een ruime compleet ingerichte keuken en is verder van alle denkbare gemakken voorzien. Tevens kunnen ook de niet-vissende gasten heerlijk genieten in het zwembad dat in de tuin zit. Kortom, een topbestemming voor als je er even lekker tussenuit wilt!


Hoe doe ik mee?

Na al deze info rest natuurlijk de vraag “Hoe doe ik mee?” Nou, dat is vrij simpel! Op deze pagina kun je simpelweg je naam en e-mailadres invullen en je doet al mee! De datum van de prijs is in verband met de beschikbaarheid van de stekken nader te bepalen. Op 27 maart aanstaande wordt de winnaar van deze geweldige prijs bekend gemaakt via de e-mail en op de Facebookpagina van The Carp Specialist en Visdeal.

Klik op de afbeelding om direct kans te maken op deze prijs!


Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent deze gave winactie? Like dan de Facebookpagina van The Carp Specialist en Visdeal en breng ook een bezoekje aan de websites! Alvast veel succes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe