Winteraas bij uitstek: de Live System range van CC Moore

KWO Redactie
cc-moore-najaar-live-system-header

Het is inmiddels alweer november en dat betekent dat Koning Winter voor de deur staat. Voor de doorgewinterde karpervissers betekent dat voorbereiden op het koude seizoen: welke stekken zijn interessant en natuurlijk net zo belangrijk: welk aas moeten we inzetten? Volgens CC Moore is hun Live System range hét winteraas bij uitstek. In deze update vertellen zij waarom.


Alex Grice (consultant van CC Moore, red): De Live System boilie van CC Moore is een romige, zoete boilie die bekend staat om haar enorme attractie. Om die reden is dit dé instant killer uit de CC Moore Range. De unieke combinatie van triggers, smaak en kleur maakt deze boilie tot één van de beste instant boilies op de markt.

De Live System Range is populair onder de consultants van CC Moore.

Een liquid maakt het geheel nóg attractiever!

Door het hoge koolhydraatgehalte en het goed uitlekken van attractors is dit een perfecte boilie om de koude maanden mee door te vissen: De zorgvuldig gekozen ingrediënten van Live System zoals vogelvoer, gist, natuurlijke suikers, ‘Corn Steep Liquor Powder’ en verschillende melkproteïnen zorgen er namelijk voor dat de bollen licht verteerbaar zijn, én ook nog eens een zeer grote instant aantrekkingskracht hebben. Deze boilie is door z’n amandel/scopex-achtige smaak en geur het favoriete aasje van veel CC Moore consultants.

Het inzetten van liquids is aan te raden in de winter.

VERSCHILLENDE VARIANTEN

De Live Systems worden zowel aangeboden als Freezerbaits als Shelf life boilie in de diameters van 10, 15, 18 en 24mm. Vaak kun je de Live System bij de beter gesorteerde hengelsportzaak in bulkdeals bestellen. Overigens is de Live System nu ook verkrijgbaar in dumbell variant. Dit is een afwijkende vorm van het aas die de karpers minder snel associëren met gevaar. Ook ideaal als haakaas te gebruiken! Tip: voer ronde boilies en dumbels in verschillende diameters door elkaar.

Tip: voer ronde boilies en dumbels in verschillende diameters door elkaar.

Mocht je nóg meer attractiviteit wensen, pak dan een liquid of een stickmix uit de Live System range mee! Hieronder zien jullie hoe CC Moore man Alex Grice de Live System combineert met het Roasted Nut extract. Een ware killer in de wintermaanden!


Wil je meer weten over de populaire producten van CC Moore? Check dan de website en bekijk ook de Facebookpagina  en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe