Zaterdag: 20% korting bij Hengelsport Leiden – Season Kick Off

KWO Redactie
Hengelsport-Leiden-HR-5

Aanstaande zaterdag (17 maart) is Hengelsport Leiden het kloppend hart voor de karpervisser. Alweer voor de vierde keer organiseren de mannen in Leiden de Carp Season Kick Off. En dat het weer een dikke dag wordt staat buiten kijf! Vanaf 10:00 uur gaan de deuren open en het startsein zal gegeven worden door onze eigen Michiel Pilaar. Als extra bonus krijgen alle klanten maar liefst 20% korting op het gehele assortiment! Online geven de mannen ook 20% discount, van vrijdag tot en met zondag en wel in hun webshop op www.houseofcarp.com.#winwin

Deze dag zijn er veel groothandels aanwezig om hun nieuwste producten te presenteren. Zo zal de gehele Solar lugagge range te zien zijn en is Dennis de Wilde hoogstpersoonlijk aanwezig om hier alles over te vertellen! Natuurlijk is Jeroen Flokstra, mister RidgeMonkey himself, present om alle nieuwe end-tackle materialen te presenteren.

RidgeMonkey pakt in 2018 stevig uit met een uitgebreid end-tackle pakket.

Natuurlijk is van PB Products een afvaardiging te vinden in de persoon van JW Braam en Peter Vlasveld. Zij staan klaar voor alle vragen die je hebt over het PB end tackle pakket te beantwoorden. Natuurlijk zijn de nieuwste Ronnie Rigs ruim op voorraad. Van de firma Nash is in ieder geval Joey Kouwenhoven aanwezig. Dwarf en Scope hengels staan klaar, evenals de nieuwst vlijmscherpe PinPoint haken.

Dé hit van dit moment: Ronnie-rigs! Nu kant-en-klaar verkrijgbaar van PB Products.

Eindelijk zijn ze er: de nieuwe haken van Nash!

Uit het noorden van het land zijn Pieter van de Werfhorst en Saron Debets afgereisd om alles in Pole Position te zetten. Dat deze range aan een waanzinnige opmars bezig is zal niemand zijn ontgaan! Verder is het gehele assortiment van House of Carp te bewonderen en zal aasgrootmeester Chris Gabriele van CG Baits enkele van zijn ‘wonder middeltjes’ presenteren.

Voor alles van Strategy zijn Saron Debets en deze Pieter van der Werfhorst present.

Overigens loopt er nu een leuke winactie bij KWO. Laat even weten of je naar de Kick Off komt en maak kans op 1 van de 4 KWO Caps (t.w.v. €27,95 per stuk). Michiel zal de caps zaterdag meenemen naar de store!

Voor de inwendige mens is er een barretje, voor de kinderen hebben wij een luchtkussen staan én aan de kassa is er weer een dikke korting van 20% voor iedereen. Kortom; zorg dat je aanwezig bent op zaterdag 17 maart a.s. in Leiden op de Mary Beystraat 9 van 10:00 uur tot 16:00 uur. Uiteraard kun je dag en nacht terecht in de webshop op www.hengelsportleiden.nl ! Check daarnaast regelmatig de Facebookpagina voor het laatste nieuws en de leukste acties.

Oja, van a.s. vrijdag (16 maart) tot zondag scoor je ook online 20% korting en wel in de webshop op www.houseofcarp.com  🙂Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe