Deze zaterdag 20% korting bij Hengelsport Leiden – Season Kick Off

KWO Redactie
hengelsport-leiden-open-dag

Aanstaande zaterdag (18 maart) is Hengelsport Leiden ‘the place to be’. Tijdens hun jaarlijkse open dag zijn er doorlopend demonstraties, workshops en presentaties in de zaak op de Mary Beystraat 9. Hierbij zullen diverse bekende mannen uit de karperscene aanwezig zijn om de nieuwste producten te laten zien. Daarnaast zijn er ook dit jaar weer dikke prijzen te winnen én scoor je maar liefst 20% korting op je aankoop.

Hengelsport-Leiden-karper-2

Traditiegetrouw zal het PB Products team aanwezig zijn om wederom de nieuwste producten te presenteren. Voor de mannen van PB is het thuiswedstrijd, daar veel consultants al vaste klant zijn bij HSL. Verder zal Martijn Bombeke Korda vertegenwoordigen op deze gezellige dag.

De nieuwe producten van PB Products zullen worden gedemonstreerd door de PB consultants.

Daarnaast zijn Bas van Klaveren (The Carp Specialist) en Timmy Matheussen (De Karperhoeve) aanwezig om te vertellen over hun wateren. Mario Gijbels reist eveneens af uit België om zijn nieuwe Dictators te laten zien, proeven en ruiken aan het publiek. Kees Nagel staat er namens CC Moore en zal enkele waanzinnige dips presenteren en Joachim Stelma laat zijn pole position rigs zien namens Strategy.

Ook Timmy Matheussen van het populaire water De Karperhoeve zal aanwezig zijn in Leiden.

Joachim Stelma gaat de bezoekers alles vertellen over het Strategy Pole Position endtackle.

KC van Raptor boten is present, de boys van Fox komen langs, tostikoning Jeroen Flokstra gaat weer live bakken in de shop met de Ridge Monkey producten en de nieuwste sleeping-systems en Titans van Nash zijn er. Ook zullen de UFO sinkers geïntroduceerd worden in Leiden! Als klap op de vuurpijl is Erwin Vos van MTC Baits aanwezig om alle nieuwe aasproducten te laten zien.

UFO Sinkers, 100% natuurvriendelijk en niet duur! Deze zaterdag te koop bij HSL.

Natuurlijk wordt er weer een barretje geïnstalleerd met biertjes en broodjes en is er gratis koffie. De dag wordt om 16:30 afgesloten met een tombola, waarvan de opbrengst natuurlijk ten goede komt aan de Leidse Karper Commissie voor de komende uitzetting. De KSN is aanwezig om te vertellen wat voor leuke dingen er dit jaar op de regiokalender staan.

Hengelsport-Leiden-open-dag-1

Uiteraard is er voor iedereen een hapje en een drankje!

Het beloofd dus een zeer leuke en informatieve dag te worden, waarbij er natuurlijk ook voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Tot slot is de hele dag een 20% kassakorting op het assortiment (met uitzondering van al geldende aanbiedingen).

Martijn Bombeke is present namens Korda.

Martijn Bombeke is present namens Korda.

Tot zaterdag in Leiden! De winkel is geopend vanaf 9 uur. Uiteraard kun je dag en nacht terecht in de webshop op www.hengelsportleiden.nl ! Check daarnaast regelmatig de Facebookpagina voor het laatste nieuws en de leukste acties.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe