Check nu de video: KWO Najaarsbox 2018 in de praktijk!

KWO Redactie
kwo-najaarsbox-2018

BAMMM! Hij is er weer: de KWO Najaarsbox! Maar liefst 11 vette merken zorgen ervoor dat jij dit najaar met de juiste producten aan de waterkant zit! De winkelwaarde is €86,35, maar de box kost je slechts €34,95 (en KWO Members krijgen hier weer 20% korting op)!

Klik hier om de KWO Najaarsbox direct te bestellen!

Een overzicht van de inhoud van deze box bekijk je hieronder!


KWO Najaarsbox in de praktijk gebruikt

Onze huisvlogger Timo Mud kreeg een KWO Najaarsbox opgestuurd en ging ermee aan de slag langs de waterkant. Met de spullen uit de box ging hij een challenge aan. Check snel de video met het resultaat.


Originals Krill Caramel

Een boilie waar je op ieder water en in ieder jaargetijde mee aan de slag kunt gaan…

Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar de Nederlandse aasfirma Originals beweert dat ze er toch in zijn geslaagd! Deze nieuwe boilie heet de Krill Caramel en is vanaf nu te verkrijgen in de webshop van Originals. In de KWO Najaarsbox vindt jij een zak van 1kg Krill Caramel plus de bijbehorende Amino Baitspray in een 50ml flacon. Laat je overtuigen!

Naast de boilies en de baitspray steekt Originals een kortingsflyer in de Najaarsbox. Op jouw eerste Krill Caramel bestelling van dit najaar scoor je 15% korting door gebruik te maken van de code op de flyer.


Korda Carpline

Als je doorgraaft in de box kom je deze rakker tegen, een kilometer Carpline van Korda! Volgens de Engelse tacklegigant is de Carpline hét antwoord op het verzoek om zeer scherp geprijsde lijn uit te brengen die veel van de goede eigenschappen van de reeds bestaande nylon lijnen bezit en goed allround in te zetten is.

Daar waar SubLine en Touchdown high-tech hoofdlijnen zijn met ieder hun eigen eigenschappen en sterke kanten is de Carpline een meer allround hoofdlijn die volgens Korda door velen ‘no nonsense’ genoemd zal worden. De belangrijkste eigenschap is dat de lijn ontzettend betrouwbaar en sterk op de knopen is. Hierdoor is het een lijn die ondanks zijn lage prijs ook de veeleisende karpervissers aan zal spreken.

Deze lijn is begin dit jaar al aan bod gekomen op KWO. In DEZE review zien we namelijk Derk Lagcher zijn eerste oordeel.


Rigfoam

De Najaarsbox bevat ook een sample verpakking ‘hook protection foam’. Deze foam lost volledig op in het water, wat dit product perfect maakt om je haak (of zelfs je hele rig!) te beschermen tegen het ‘oppakken’ van vuil. Tijdens het zinken van je montage naar de bodem voorkomt de foam dat er onderweg troep kan worden gehaakt. Met dit product ligt je haak er dus altijd perfect bij en kun je met extra veel vertrouwen gaan vissen!


Klik hier om de KWO Najaarsbox direct te bestellen!


Pop-ups van MTC Baits

Ook MTC Baits is vertegenwoordigd in de KWO Najaarsbox. Dit populaire aasmerk levert een potje 14mm Hi-Visual Krill pop-ups in de kleur wit en oranje. Volgens MTC Baits één van de beste pop-ups in de karperscene. De pop-ups worden gerold op een unieke state-of-art 3-walsen machine en benaderen de perfectie.

Onder alle boxen zijn 5 potjes verdeeld waarmee je 50% korting kan scoren op je bestelling bij MTC Baits! Check dus snel onder de deksel of jij een van de winnaars bent! 😉


Particlemix van Baitworld

Mighty Delight is een partikel mix van Baitworld! Rode mais, hennep, boekweit, duivenvoer en tijgernoten, alles zit erin! Het is een zeer goede basis als grondvoer voor de penvisser, maar elke karpervisser kan hier goed mee uit de voeten. De mix vol verschillende kleuren en maten laat zich prima combineren met pellets en soaks waardoor je meerdere waterlagen tackelt.

In iedere box vindt je 1,5kg van deze machtige smikkelmix!

Naast deze strakke partikel mix steekt Baitworld een kortingsflyer in de Najaarsbox. Door gebruik te maken van de code op de flyer scoor je 20% korting op jouw eerste bestelling van dit najaar.


Haken van Pro Line

Let op je vingers als je door de box graait! In de box vindt je namelijk een superscherp pakje Concept 5 Super Strong haken van ‘The Company With Balls’ Pro Line.

De Concept 5 is een haak met een rechte haakpunt en een relatief korte haaksteel. Wat deze haak zo typerend maakt, is de dikke haaksteel! De scherpe en rechte haakpunt zal goed vlees pakken, maar mocht de haak toch een keer ongelukkig geprikt zitten is de kans op een uitbuiger nihil!

Er zijn twee maten verdeeld over de najaarsbox, namelijk maat 6 en maat 8. Beide maten zijn uitstekend geschikt voor karpervisserij in binnen- en buitenland. Laat je dus lekker verrassen 😉 !


PB Line Aligners & Onderlijnmateriaal

Vaste klant in de Najaarsbox is PB Products. Ditmaal stopt dit Nederlandse bedrijf twee (of eigenlijk 6) handige  items in de box: De welbekende Line Aligners en 5 rolletjes van 2 meter onderlijnmateriaal. De Line Aligners zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse karpervisserij en zelf gebruiken wij deze vervanger van het ‘ouderwetse krimpkous’ ook graag. De line aligners zorgen voor een betere inhaking in de onderlip. De Najaarsbox bevat een verpakking met 8 stuks.

Ook van de partij zijn 5 sample spoeltjes van het gamma van PB, de volgende toppers zitten in de box: Skinless, Jelly-Wire, Chameleon XS, Armabraid en de Chod-Mono. Van iedere soort ontvang je een klein klosje met daarop 2 meter aan onderlijn materiaal.


Toegangskaart Carpsquare Utrecht

Je had vrijdag 30 november t/m zondag 2 december vast al in je agenda staan! Dan is immers de jaarlijkse Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs hallen in Utrecht. Ook voor de karpervissers is er weer veel te beleven. Het Carpsquare plein staat vol met stands van de bekende merken en winkeliers. We zijn dan ook blij dat we in iedere KWO Najaarsbox 1 toegangsbewijs hebben kunnen stoppen voor deze leuke beurs. Een goede reden dus om een lekker ‘dagje uit’ in te plannen. Scheelt je met deze box toch weer €13,-!

Met de aankoop van de box krijg je direct gratis toegang tot de Hengelsport & Botenbeurs!


The Carp Specialist kortingsvoucher

Bas van Klaveren, de eigenaar van The Carp Specialist, was direct enthousiast toen KWO hem benaderde om ook weer in de Najaarsbox aanwezig te zijn met een tegoedbon van € 20,-. Niet slecht voor een box die slechts €34,95 kost dachten we!  😉 De bon kun je eenvoudig verzilveren tijdens je boeking via de website van The Carp Specialist! Succes op één van de vele bestemmingen in Frankrijk, België, Marokko, Hongarije of Nederland!

Karpervissen in Frankrijk begint bij The Carp Specialist!

Dit is nog niet alles, want in 1 van de Najaarsboxen zit een ‘Golden Ticket‘ voor een midweek vissen voor 2 personen op De Karperhoeve in België! Koop dan ook snel een box en maak kans op deze reis ter waarde van €300,-.

Ga jij aan de haal met het golden ticket?


Scoor nog meer voordeel met de volgende flyers in de Najaarsbox:

Flyers:

– The Carp Specialist – € 20,- korting op een reis. (1 golden ticket)
– Zoo & Zo – 15% korting.
– Baitworld – 20% korting.
– Originals Boilies – 15% korting.

Extra goodies in de box:

– KWO sticker
– Diverse andere stickers
– Raven Kaartspel

Verveling aan de waterkant is verleden tijd met het Raven Kaartspel!


Bijna 60% korting met de KWO Najaarsbox!

Al met al is de KWO Najaarsbox 2018 een echte knaller! We zijn zeer verheugd dat we deze vette producten van de beste hengelsportmerken in de box hebben weten te krijgen. Probeer deze nieuwe items nu met een korting van bijna 60% en profiteer van extra voordeel in de vorm van kortingsbonnen.

Korting, wie wil dat nou niet?


De producten in de box

  • Aas van Originals
  • Korda Carpline
  • Haken van Pro Line
  • PB Line Aligners & Onderlijnmateriaal
  • Baitworld Particles
  • Toegangskaart Carpsquare Utrecht
  • MTC Baits pop-ups
  • Rigfoam

Totale winkelwaarde producten: €86,35

Extra voordeel in de box:

– The Carp Specialist – € 20,- korting op een reis. (1 golden ticket)
– Zoo & Zo – 15% korting.
– Baitworld – 20% korting.
– Originals Boilies – 15% korting.

Extra goodies in de box:

– KWO sticker
– Diverse andere stickers
– Raven Kaartspel

Klik hier om de KWO Najaarsbox direct te bestellen!


Of profiteer van nog meer voordeel!

Afgelopen boxen maakten veel vissers gebruik van de mogelijkheid om super voordelig KWO Merchandise aan te schaffen bij de KWO Najaarsbox! Ook deze keer hebben we weer een aantal toffe aanbiedingen! Zo kun je de box binnen koppen inclusief een KWO Minimal Snapback, met nieuwe KWO Minimal Sweater, een KWO Anorak – Army Green, een KWO T-Shirt, een KWO Muts of met het vernieuwde KWO Minimal Joggingpak.

Scoor de box i.c.m. de nieuwe KWO Muts!

KLIK HIER VOOR DE MUTS DEAL

 

Ruim 50% korting op de box met het KWO Minimal T-Shirt – Army Green!

KLIK HIER VOOR HET T-SHIRT DEAL

 

Vers van de pers: de KWO Minimal Snapback nu verkrijgbaar met de KWO Najaarsbox!

KLIK HIER VOOR DE CAP DEAL

 

#KeepSearching ook met de KWO Minimal Sweater en de box! 😉

KLIK HIER VOOR DE SWEATER DEAL

 

De meest relaxte visjas scoor je met de box en ruim 40% korting!

KLIK HIER VOOR DE ANORAK DEAL

 

De KWO Slim Fit Jogger en de KWO Minimal hoodie gebundeld in een deal. Dik €55,- korting!

KLIK HIER VOOR HET JOGGINGPAK DEAL

 


KWO Najaarsbox – Minimal Deal

De collectie van dit jaar zijn de kledingartikelen van de KWO Minimal Range. Deze special deal bestaande uit een nieuwe Snapback, Sweater en T-Shirt. De deal scoor je al voor een prijs van €102,95 dat is ruim 40% korting!

De populairste artikelen van de KWO Minimal Range in een box!


KWO Najaarsbox – Mega Deal

Voor de ‘hardcore’ liefhebbers van de KWO Merchandise hebben we een KWO MEGA DEAL gemaakt. Naast de Najaarsbox scoor je tevens een KWO Minimal Snapback, KWO Anorak – Army Green, de KWO Minimal Hoodie en de nieuwe KWO Slim Fit Joggingbroek. Dit alles voor een prijs van €162,95, in plaats van €243,15. Oja, en als je KWO Member bent betaal je slechts €130,36!

Klik op de afbeelding om de dikste deal binnen te slepen!

Bestel de Najaarsbox nu!

Klik hier om de KWO Najaarsbox direct te bestellen!

De KWO Najaarsbox is een concept van KWO in samenwerking met  Zoo & ZoMTC BaitsPB ProductsThe Carp SpecialistPro Line, Korda, Baitworld en Originals Boilies.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe