KWO Podcast – Episode 3 – Jordy Op ’t Hof

KWO Redactie
kwo-podcast-jordy-op-t-hof

Na alle toffe reacties op de interviews met Michiel Pilaar en Peter Vlasveld is onze Jos Benders dit maal afgereisd naar de 010 regio. Daar had hij een gesprek met ons teamlid Jordy Op ’t Hof. Met ruim honderden aan het oppervlakte gevangen karpers en een ruime ervaring met het vissen op buitenlandse wateren is deze politieman een perfect ‘slachtoffer’ voor de derde KWO Podcast.

Jordy gaat het gesprek openhartig aan en in het interview geeft hij jullie een tof kijkje in zijn leven. Tevens weet Jos veel tips & trucs los te peuteren. Kortom; pak er een bak koffie of een biertje bij en geniet van deze KWO Podcast!

Liever een video bekijken? Check de Podcast dan op YouTube:

Platform madness

Eén van de dingen die Jos en Jordy bespreken is zijn voorliefde voor avontuur en de drang om ‘anders te vissen dan anderen’. Zo was hij een van de eersten die op pad ging met een platform. Lees over dit avontuur in dit artikel.

Nieuwe mogelijkheden aanboren: Jordy doet het graag!

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast en smaakt het naar meer. De komende weken zul je zo eens per 2-3 weken een nieuwe aflevering kunnen beluisteren. Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl! Kortom; stay tuned en tot ziens!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe